REKRUTTGUTTA OPPSUMMERER SPAREBANK 1 SKJÆRGÅRDSLEKENE

Sparebank 1 Skjærgårdslekene er vel blåst for denne gang og rekruttgruppa er svært fornøyde med helgens turnering og svarene den har gitt i forhold til sportslig status og videre fremdrift.

Rekruttgutta møtte Randesund i 1. kamp. Her var de ganske rustne, og kampen bar preg av en lang sommer uten kamper. Gutta har mange tekniske feil, og mye rare forsvarsaksjoner. Dette er kanskje ikke så rart da det største fokuset har vært angrepsspillet, og en del nye avtaler som det må øves mye på! Randesund vinner 15-27.

Lørdag formiddag møtte gutta Vestre Bærum. Her var gutta svake framover med rotete kontra/ankomst, mens de har en 1. omgang hvor de jobber godt i forsvar. I 2. omgang bedrer spillet seg betraktelig, hvor de fikk spillet til å flyte noe mer. Resultat 18-16 til Vestre Bærum.

Søndag hadde G18 to kamper, hvor de møtte Sarpsborg i første. Angrepsspillet bedres, men individuelle feil i forsvar gjorde at de taper en knepen kamp mot Sarpene. Gutta våre hadde føringen da det gjenstod 5 minutter, og burde avgjort kampen. Men det kludrer seg veldig i angrep når det drar seg til, samt at de taper noen vitale dueller i forsvar på slutten som vipper det i Sarpsborgs favør, 27-25.

Etter en god lunsj, er gutta tilbake på parketten. De møter et ØIF Arendal-lag om de kjenner godt. Likevel sliter de voldsomt i forsvaret i 1.omgang. Positivt er at angrepsspillet begynner å flyte litt bedre. De justerer seg godt i pausen, og snører sekken bedre igjen bakover, mot et slitent Arendal. Gutta løper Arendal i senk til tider, men brenner for mange sjanser som resulterer i at de vinner knepent 21-24.

For trener Patrick Braarud og rekruttlaget var dette en viktig turnering for å få spilt litt kamper igjen, og få alle spillerne i gang. Fokuset har ligget på å øve inn nye posisjoner, roller, angrepsspill, forsvarsspill, osv. Men godt å kunne avslutte med en seier mot et ØIF Arendal som kostet oss Bring-sluttspillet i fjor!