Nøtterøy G16 – Sparebank 1 Skjærgårdslekene 2018

Trener for G16, Karin Aas-Aune, oppsummerer helgens Sparebank 1 Skjærgårdslekene som følger:

I helgen spilte Nøtterøy G16 Sparebank 1 Skjærgårdslekene. Dette er et samarbeidslag med spillere fra Tjøme, Tønsberg Turn og Teie. Gutta fikk en tøff start på turneringen mot et solid Bækkelaget. Nøtterøy spilte godt i 1.omgang med god intensitet. Det stod 10-8 til BSK til pause. I 2.omgang sa det stopp for gutta. En meget god keeper i motstanderens mål gjorde at BSK dro ifra. De stoppet ikke før det stod 22-9. Et fortjent tap for gutta.

På lørdag spilte Nøtterøy sin andre kamp i Sparebank 1 Skjærgårdslekene. ØIF Arendal stod på den andre siden av banen, og sørlendingene fikk møte et heltent Nøtterøy. Gutta spilte godt i både forsvar og angrep, og gutta hadde god kontroll gjennom hele kampen. Nøtterøy vant 22-15. Seier over Arendal gjorde at G16 skulle spille om 5.-8. plass på søndagen.

Søndag morgen spilte guttene mot Reistad. Et lag som de har møtt mange ganger før, men aldri slått. Guttene viste ingen nåde, og slo et godt Reistad-lag 24-19. Guttene hadde en fin stigning gjennom turneringen, og i den siste kampen mot Ros spilte Nøtterøy helgens beste kamp. Det endte med seier 23-21, og en god 5.plass i turneringen.

Det ble en fin håndballhelg for G16 der mange av spillerne spilte sammen for første gang, på nye posisjoner, og ikke minst – fikk spille mot topp motstand. Nå skal vi ta små korte steg hver uke, og prøve å kvalifisere oss for Bring. Kvaliken spiller vi i Tønsberghallen 8.-9. september. Vi gleder oss.