Nøtterøy Håndball Elite har inngått samarbeidsavtale med NorgesEnergi for å øke inntjeningen til klubben.

Nøtterøy Håndball Elite er en eliteklubb som har ambisjon om fortsatt å utvikle tilbudet vi har i klubben. Det koster penger, og vi er helt avhengig av å tenke kreativt rundt sponsorater og dugnadsarbeid. Gjennom strømavtalen Gul supporterstrøm fra NorgesEnergi er det enkelt for medlemmene å bidra til at klubben tjener ekstra penger. For hvert medlem/husstand som inngår avtale om Gul supporterstrøm får Nøtterøy som klubb 400 kroner første år og 200 kroner i påfølgende år. Vårt mål er at 25 prosent av medlemmene i klubben på kort sikt skal være tilknyttet denne strømavtalen. Det vil bety en jevn og god inntekt for klubben.

Alle medlemmene kan være trygge på at de får en god strømavtale når de bestiller Gul supporterstrøm. Det er en avtale som ikke bare er billig i dag, men også rimelig over tid. Det er enkelt og gratis og bytte strømleverandør, og er du allerede kunde hos NorgesEnergi kan du fremdeles støtte klubben gjennom strømavtalen din. Send KLUBB NØTTERØY til 1908 for mer informasjon og bestilling. Gul supporterstrøm har ingen bindingstid.

Vi oppfordrer alle våre supportere om å bidra til å spre budskapet slik vi når ut til flest mulig.

Dersom du har spørsmål kan du gjerne kontakte marked@nifhandball.no