Tøff Lerøyhelg for G18

Det var et poengsugent Nøtterøy-lag som ankom Falks storstue, Holtanhallen, grytidlig i dag for å møte Elverum i Lerøyhelgens siste kamp.

Og for en prestasjon! Gutta klarer å riste av seg to tøffe nederlag fra i går mot henholdsvis Bækkelaget og Falk, og går inn i dueller med energi og lave skuldre. En stolt prestasjon med hjertet utpå drakta og rå innstilling. I dag fortjente gutta så mye mye mer. De leder stort sett gjennom hele kampen, men glipper dessverre på slutten. Elverum vinner knepent 22-23.

Rekruttrener, Patrick Braarud, hadde følgende å si om helgen: «Vi avslutter helgen med en veldig god (og sur) følelse. Vi håper det gir oss energi inn i siste tredjedel av sesongen, og vi skal ta med oss alt det positive fra Elverum-kampen og bygge videre på det. Personlig er jeg tilhenger av litt rivalisering mellom naboklubber, fordi det bidrar til å skape litt blest og følelser rundt de lokale håndballmiljøene, og desto mer surt var det derfor å tape mot Falk i går. Vi må bare gratulerer Falk med seieren og takke dem for et vellykket arrangement»… … før han avslutter med: «Hjertet mitt begynner virkelig å bli helrødt nå, og med tid og hardt arbeid har jeg ståltro på at Nøtterøy en dag vil bli Vestfolds flaggskip i Håndball-Norge!»

Vi benytter anledningen til å vise fram bestemannspris vinnerene på Nøtterøys banehalvdel i helgen, Eivind Evjeberg Hansen, Kasper Haugen Furu og Fredrik Vermaase. Bra jobba, gutter. Heia Nøtterøy- og Tønsberghåndballen!!