VELG NORGESENERGI OG SØRG FOR PENGER I KLUBBKASSA!

Nøtterøy Håndball Elite har et godt samarbeid med NorgesEnergi og oppfordrer alle til å bestille Gul supporterstrøm. Da får du ikke bare billig strøm, men bidrar samtidig til at klubben tjener penger.

For hvert medlem/husstand som inngår avtale om Gul supporterstrøm får Nøtterøy Håndball Elite 400 kroner første år og 200 kroner i påfølgende år. Klubbens mål er at 25 prosent av medlemmene i Nøtterøy Håndball Elite på kort sikt skal være tilknyttet denne strømavtalen. Det vil bety en jevn, god og viktig inntekt for klubben.

Alle medlemmene kan være trygge på at de får en god strømavtale når de bestiller Gul supporterstrøm. Det er en avtale som ikke bare er billig i dag, men også rimelig over tid. Det er enkelt og gratis og bytte strømleverandør, og er du allerede kunde hos NorgesEnergi kan du fremdeles støtte klubben gjennom strømavtalen din. Send KLUBB NØTTERØY til 1908 for mer informasjon og bestilling. Gul supporterstrøm har ingen bindingstid.

Vi oppfordrer alle våre supportere om å bidra til å spre budskapet slik vi når ut til flest mulig.

Dersom du har spørsmål kan du gjerne kontakte marked@nifhandball.no

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON
Klikk på følgende link for ytterligere informasjon: http://bit.ly/2NG5CwY