HÅNDBALLSKOLEN BLIR HÅNDBALLCAMP!

Vi ønsker å fornye håndballskolen og gjør den derfor enda bedre! Sommerens håndballskole blir til en håndballcamp som arrangeres 24.-26. juni.

Lokasjonen for campen er Norges nye fabelaktive storstue, flerbrukshallen hos Oslofjord Convention Center. Oslofjord Convention Center er en perle som ligger bare 10 minutters kjøretur fra Tønsberg, se konkret beliggenhet her: https://oslofjord.com/om-oss/beliggenhet/ samt brosjyre om flerbrukshallen

Den nye flerbrukshallen rommer hele fire fullverdige håndballbaner. Dette gjør at vi kan tilby et langt bedre sportslig tilbud og kvalitet på hver enkelt økt. Det sportslige opplegget blir ivaretatt av våre egne trenere, A-lagets Torbjørn Klingvall, rekruttrener Patrick Braarud og sportslig leder Marianne Seljestad, samt A-lagets profiler. Alle innehar faglig og solid kompetanse – og hvem vet, kanskje er du så heldig å få bli trent av noen av våre nysigneringer?

Med fire fullverdige håndballbaner, ishockeyhall, klatrevegg, aktivitetspark og et fantastisk fint strandområde ligger alt tilrette for at deltakerne skal få en opplevelse utenom det vanlige.

HÅNDBALLCAMPEN ER FOR ALLE MELLOM 6 OG 14 ÅR
Håndballcampen er for alle mellom 6 til 14 år. Om du er en erfaren håndballspiller, eller har lyst å finne ut av om håndball er noe for deg, så skal alle ha utbytte av å delta. Håndballskolen deles inn i grupper etter alder og nivå. Vi gjør vårt ytterste for å tilpasse håndballskolen etter alder og nivå. Dette for at alle skal ha glede og utbytte av å delta.

NYE VENNER OG MINNER FOR LIVET
Med den unike lokasjonen er det duket for at deltagere fra hele Vestfold vil melde seg på håndballcampen Dette er vi sikre på vil være til inspirasjon for alle deltagere og svært positivt for håndballen som idrettsgren. Nye vennskap vil oppstå og minner for livet vil skapes.

OVERNATTING
Med både leilighetskompleks og hotellfasiliteter er det anledning til å overnatte for de som ønsker det. Leilighetene er moderne, lyse og fullt innredet med stue, soveplass, kjøkken og bad, med internett-tilgang og IP-TV. Overnatting skjer på eget ansvar og forutsetter minimum én foresatt per leilighet. Under årets håndballcamp vil alle deltagere få et spesialtilbud på overnatting – kun kr. 300,- per natt. Spesialprisen forutsetter 6-manns leiligheter. Du booker overnatting i påmeldingslinken lenger nede på siden.

Det vil være ressurspersoner tilstede fra Nøtterøy Håndball Elite døgnet rundt som bl.a sørger for organisering av kveldsaktiviteter for alle overnattende deltagere. Det vil med andre ord ikke bli et kjedelig minutt!

Besøk Oslofjord Convention Center sin hjemmeside for ytterligere informasjon om lokasjonen og leilighetene: 
https://oslofjord.com

TRANSPORT
Vi har dessverre ikke anledning å tilby organisert transport, men oppfordrer foreldre til å samkjøre levering/henting dersom barna ikke skal overnatte.


PRIS FOR DELTAGELSE

Det koster kr. 1100,- for tre dager med mye håndballmoro.
Søskenrabatt kr. 750,-. (Det betales kr. 1100,- for første påmeldte, deretter kr. 750,- per søsken).

Deltageravgiften inkluderer frokost, varmlunsj, drikke og mellommåltider.

Håndballskolen er fra kl. 0800-1500 alle dager. Onsdag legges det opp til felles avslutning fra kl. 1400 med felles måltid og utdeling av premier.

Med begrenset antall plasser er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Link til PÅMELDING 

Dersom du har ytterligere spørsmål i forbindelse med håndballskolen, så er det bare å sende epost til marked@nifhandball.no

Program og ytterligere informasjon publiseres på vår hjemmeside i forkant av arrangementet. Vi gleder oss til nye håndballminner og håper akkurat du vil skape de med oss!