VELKOMMEN TIL HÅNDBALLCAMP PÅ OSLOFJORD ARENA!

24. juni kaster vi i gang historiens første håndballcamp på Oslofjord Arena - et arrangement vi gleder oss stort til! Både kjente og nye håndballglade deltagere har meldt seg på, og vi ser frem til å møte hver eneste en av dere.

Har du spørsmål rundt det sportslige opplegget, så kan disse rettes til Patrick Braarud: tlf.: 452 54 810 eller per epost: patrick@braarud.net  

PROGRAM

DELTAGERE 6-9 ÅR

MANDAG-ONSDAG
08.00-08.30 Registrering og frokost
08.30-09.45 Håndball
09.45-10.00 Drikke/frukt
10.00-11.30 Håndball
11.30-12.15 Lunsj (Mandag: tomatsuppe, Tirsdag: Pastagryte, Onsdag: Taco)
12.15-13.45 Håndball
13.45-14.00 Drikke/frukt
14.00-15.00 Håndball
15.00-15.30 Registrering ut/henting av barn

Onsdag blir det felles avslutning kl. 14.00

DELTAGERE 10-14 ÅR

MANDAG-ONSDAG
08.30-09.00 Registrering ankomst
09.00-10.30 Håndball
10.30-11.00 Lunsj(Mandag: tomatsuppe, Tirsdag: Pastagryte, Onsdag: Taco)
11.00-12.30 Håndball
12.30-12.45 Drikke/frukt
12.45-14.00 Håndball
14.00- utkrysning

Onsdag blir det felles avslutning kl. 14.00.

Vi gjør oppmerksom på at rullering mellom gruppene kan forekomme. Dette da vi deler gruppene inn etter både alder og nivå slik at alle deltagerne skal få utbytte og glede av campen. – Vi legger til rette for egne keeperøkter- Endringer i programmet kan forekomme

PRAKTISK INFORMASJON

Alle deltagerne må ha med egen drikkeflaske og ball. Vi har dessverre ingen håndballer til utlån, men anbefaler å legge turen innom Sport 1 Tolvsrød dersom det er aktuelt å kjøpe ball.


PÅMELDINGSAVGIFT

Vi imøteser påmeldingsavgiften fortløpende ved registreing. Påmeldingen er først gjeldene når påmeldingsavgiften er betalt. Dersom avgiften ikke er betalt seinest tirsdag 17. juni, vil plassen frigis til deltagere som står på venteliste.

Vipps:
Send pengene til vippsnummer 95400. Merk betalingen med barnets navn.

Bank:
Overfør penger til kontonummer: 2470.20.57929. Merk betalingen med barnets navn.


FOTOGRAFERING

Det blir fotografert og filmet under håndballcampen som kan bli brukt i Tønsbergs Blad samt profilering av håndballcampen. Dersom du IKKE ønsker at barnet ditt skal synliggjøres, må dette gis beskjed om på forhånd. Send epost til: marked@nifhandball.no eller gi beskjed ved registrering/ankomst.

REGISTRERING
ALLE deltagerne MÅ registrere seg både ved ankomst og hjemreise hver dag. Dette for at vi skal ha full oversikt på alle påmeldte. Viktig at dere som foreldre informerer barna deres i forkant om dette.

FELLES AVSLUTNING
Foreldre og søsken er velkommen til å overvære felles avslutning onsdag kl. 1400 hvor det deles ut premier og diplom.Vi ber alle om å bli værende til alle deltagerne har fått utdelt en velfortjent oppmerksomhet og ikke gå midt i utdelingen.

KVELDSAKTIVITETER
For alle deltagerne som overnatter legges det til rette for kveldsaktiviteter. I og med været har vært og fortsatt er ustabilt, har vi satt både en inne og en uteaktivitet på programmet. Vi går med andre ord for den aktiviteten som været tilsier 🙂

Mandag 24. juni kl. 1800:
Inne: Hockeybane/Ishall
Ute: Aktiviteter på strandområdet

Tirsdag 25. juni kl. 1800:
Inne: Spillkveld
Ute: Aktivitetspark

INNSJEKK/OVERNATTING
Deltagere som har meldt seg på med overnatting kan sjekke inn fra kl. 1200 mandag 24. juni. Innsjekk skjer i resepsjonen i hovedbygningen. Les mer om Oslofjord Convention Center og deres fasiliteter her: //oslofjord.com/Dersom du ikke har meldt deg på med overnatting, så er det fortsatt noen ledige plasser på vår kvote. Kontakt oss i såfall på marked@nifhandball.no  Rommene innehar både håndkle og sengetøy, så dette trenger du ikke å ta med selv. Vi gjør oppmerksom på at tilbudet på kr. 300,- per person per natt gjelder 6-mannsrom og at det må være minimum en foresatt tilstede.

Tilbudet inkluderer IKKE middag/kveldsmat, så dette må man sørge for selv. Det er fullt utstyrt kjøkken i leilighetene, eller man kan benytte seg av noen av spisestedene på området.

TRANSPORT
Alle som har meldt seg på i forhold til transport, vil bli kontaktet per epost. Påmeldingsfristen for å benytte seg av tilbudet har gått ut og vi har dessverre ikke kapasitet til å håndtere flere henvendelser på transportbiten.

Vi gleder oss til håndballcamp! Velkommen til hver og en av dere!