Sparebank 1 Skjærgårdslekene 09.-11. august

Sommerens vakreste håndballeventyr, Sparebank 1 Skjærgårdslekene, går av stabelen 09.-11. august og vi gleder oss til å sette Tønsberg og Nøtterøy på hodet hele helgen gjennom.

Det vil myldre av kjente håndballstjerner, kommende håndballstjerner, landslagstrenere, toppdommere og representanter fra håndballforbundet for å nevne noen. Både norske og utenlandske lag stiller i turneringen og vi håper å se akkurat deg på tribunen.

Kampene spilles i Nøtterøyhallen, Wilhelmsenhallen, Hårkollhallen, Tønsberghallen, Eikhallen og Slagenhallen. Har du ikke anledning til å komme i en av hallene, så er det ingen grunn til å deppe! Både HandballTV og Tønsbergs Blad vil streame mange av kampene og hvilke kamper dette er finner du på www.handballtv.com

Vi benytter anledningen til å takke Sparebank 1 BV som også i år er hovedsponsor for turneringen.

Program og ytterligere informasjon om turneringen finner du på www.sglekene.no

Vel møtt til en helg spekket med mye håndballmoro og spennende kamper!