BDT VIKEN BLIR PARTNER I GUTTESAMARBEIDET

OG SAMTIDIG PERSONLIG SPONSOR FOR EIRIK VARPE!

Vi kan med glede meddele at det er blitt signert en 4-årig intensjonsavtale mellom Nøtterøy Håndball Elite og BDT Viken.

BDT Viken har lagt merke til vårt arbeid i Guttehåndballen i Tønsberg, Færder & omegn og vil være med å støtte oppunder vårt prosjektmed å skape «morgendagens helter». Ambassadør for avtalen blir vår egen keeper, Eirik Varpe, som er et produkt av vår tidligere satsing på guttesiden. Eirik vil jobbe aktivt inn mot BDT Viken og yngre lag i Guttesamarbeidet med å skape sunne og bærekraftie verdier for utviklingav «mennesket» og «håndballspilleren».

BDT Viken anser det som et svært viktig arbeid å skape gode og trygge rammer rundt breddehåndballen i Tønsberg, Færder &omegn, og gjør det mulig for oss å skape kontinuitet rundt pedagogiske og motivasjonelle besøk hos breddeklubbene og yngre guttelag idistriktet. På den måten vil vi skape forbilder for barna, og vil også kunne være en solid sportslig kompetanseressurs forpartnerklubbene våre med tanke på det flotte utviklingsarbeidet som gjøres rundt om i de ulike klubbene og lagene.

Kunnskapshuset BDT Viken har solid kompetanse innen både revisjon, regnskap og rådgivning og deres verdier og holdninger sammenfallersvært godt med våre egne for Guttesamarbeidet, der vi sammen skal satse hardt på lokalt potensiale med sterk lokal tilhørighet.På samme måte som vår visjon om å være det ledende flaggskipet i regionen innen Norsk Topphåndball har BDT Viken som visjon å være enav de ledende tjenesteytende virksomhetene i SMB-markedet langs Oslofjorden innenfor sitt tjenestespekter. Sammen er det viktig medlokal tilknytning slik at vi sikrer en god tilgjengelighet og høy grad av service ovenfor kunder, men også sportslig for Nøtterøy HåndballElite sitt sportslig utviklingsarbeid i regionen.

Vi gratulerer samtidig BDT Viken med sitt 40-års jubileum og ønsker de hjertelig velkommen i Nøtterøy-familien.Sammen skal vi sikre sunn og bærekraftig norsk håndballungdom!