Robert Hedin overtar Nøtterøy

Den meritterte treneren Robert Hedin tar over Nøtterøy Håndball, og har skrevet en 5 år kontrakt med klubben. Hedin skrev under for klubben sist uke, og tar over treningene når ting har normalisert seg etter virus pandemien

Dette var en fantastisk signering av klubben og er akkurat det vi har jobbet lenge med, å få en langtidskontrakt med en trener. Hedin’s kompetanse og erfarning, både som landslagssjef, klubbtrener men også som daglig leder gjør at han har en erfaring få andre har. Pga den pågående epidemien, kan vi desverre ikke si får han starter, men så fort ting er normalisert og når klubben er igang vil han tiltre.

Hans rolle blir foruten hovedtrener for elitelaget, men han skal også være innvolvert i utviklingen av egne spillere på yngre lag.

Hedin har vært landslagsjef for Norge i 6 år, og trent bl.a. bundesliga lag. Han vil også forsette med å være landslagstrener for USA.