Den store dugnaden

På lik linje med de fleste bedrifter, kulturelle organisasjoner og idrettslag er også vi rammet hardt av denne pandemien. Denne verdenskrisen er i ferd med å utvikle seg til noe vi ikke vet konsekvensen av og for oss som driver med idrett, er det jo bare idrett. Men for våre spillere er dette også en liten inntekt, om de er studenter eller om de det som en bi-inntekt, så er denne inntekten det som gjør at de har mulighet til å ha drivstoff på bilen, busskort og/eller finansiere studier. Ingen av våre spillere kan hverken leve av eller ha håndballen som en hovedinntekt.

De fleste av våre spillere er permittert, bortsett fra de som ikke har noen annen form for inntekt ved siden av håndballen. De faller utenfor all annen støtte som myndighetene lansert.

Vi lanserer nå den store dugnaden i Nøtterøy og Tønsberg området. Sammen med flere av våre sponsorer har vi laget 7.  forskjellige hverdagspakker som våre spillere er ute og selger, for å bidra til at klubben kan begrense tapet av andre inntektskilder i denne perioden. Klubben har hatt avtaler om å del-arrangør på forskjellige arrangementer hvor vi leies inn mot en liten betaling, betalte dugnader, loppemarked osv. Dette er tapte inntekter og vi må finne andre måter å hente dette inn på.

Disse pakkene koster mellom 300 – 350, som er bla en rengjøringspakke bestående av 11 produkter du trenger på kjøkkenet og badet, en bakepakke som inneholder 8 forskjellige produkter fra Toro og Møllerens som gjør det enkelt å lage en fin dag med gode bakeprodukter. Egge Gård pakken er 2 x 3 liter fantastisk eplemost, kanskje Norges beste. Hval sjokoladepakken består av 5 esker med sjokolade og snackpakke med 6 produkter for å gjøre dagen fin. I tillegg har vi pakker bestående av toalettrull og tørkerull som vi har et godt laget av i disse dager.

Vi håper noe av dette kan passe for deg. Produktene har en pris som er konkurransedyktige og ikke overpriset. Vi håper derfor du kan bidra og støtte oss i denne perioden.

Gå inn på VIPPS nummer 95400, der finner du et bestillingskjema eller send oss en melding.

Litt, er mye for oss.