Islandsk landslagsspiller til Nøtterøy

Han har islandsk pass, og har spillt EM U18 og VM både for U19 og U21 landslaget, men har spilt største delen av sin håndballkarriere i Sverige. Etter å ha gått gradene med akademi og utdannelse innen håndball, spilte ha i fjor høst for AMO i allsvenskan. Han ble hentet inn til Bodø på slutten av sesongen, men det var ikke nok for å avverge et nedrykk. Han heter Ørn Vesteinsson Østenberg, venstre bakspiller og 195 cm høy.

Du har valgt Nøtterøy de kommende årene hvorfor det ?

Nøtterøy har en spennende satsning og jeg har hørt mye bra om både guttene og stedet , og vet at klubben har flere ganger spilt i eliteserien. Jeg ønsker å utvikle meg selv, og være med på det som skjer, samtidig så er Robban en trener jeg har lyst til å utvikle meg sammen med.

Hva er dine styrker som spiller?

Jeg startet min karriere i Växjö, deretter gikk jeg til Kristianstad hvor jeg gikk på Håndballakademiet. Der utviklet jeg en skuddarm som har blitt mitt varemerke og jeg føler at det er min største fordel. Jeg har et vinnerinnstinkt og «hater» å tape kamper.

Ørn vil være et godt tilskudd til klubben og vil være med å løfte oss fra forrige sesong sier Robert Hedin. Vi trenger å utvide spillergruppa, og Ørn har vist en god utvikling siste årene. Han vil styrke laget og det er en slik spiller klubben trener avslutter han.

Da er det bare å glede seg til at sesongen nærmer seg, slik at du kan blir enda bedre kjent med Ørn