Det blir håndballskole i høstferien!

5. -7. oktober arrangeres det håndballskole i Nøtterøyhallen, Hårkollhallen og Wilhelmsenhallen. Håndballskolen er for alle mellom 8 og 14 år. Om du er en erfaren håndballspiller, eller har lyst å finne ut av om håndball er noe for deg, så er du velkommen til å delta. 

Håndballskolen deles inn i grupper etter alder.

– Gruppe 1: 8 år (Hårkollhallen)
– Gruppe 2: 10 år (Nøtterøyhallen)
– Gruppe 3: 12år (Nøtterøyhallen)
– Gruppe 4: 14 år (Wilhelmsenhallen)

Det vil bli utdelt ball, t-skjorte og drikkeflaske første dag, og diplom siste dag. Siden det fortsatt er strengt smittevern blir det ikke servert noe mat, kun frukt og drikke. Det betyr at alle må ha med egen matpakke.

Her er link til påmelding
https://docs.google.com/forms/d/1RHARlHWtf4jiPnMVy09pPiosFKrXwHRb4brKG8HI5Fk/edit