Den store duellen

De har vært landslagstrenere for Norge i tilsammen 17 år. Så står de på hver sin banehalvdel i Nøtterøyhallen søndag 25 okt, med henholdsvis Nøtterøy og Kristiansand. Begge lagene har laget en langsiktig plan om å komme tilbake til toppen av norsk håndball. Kristiansand Topphåndball har vært flinke til å få meg seg byen og sponsorer, i en by som har både Vipers og Start Fotball, imponerende. De har gjort noen små endringer før sesongen, men basen er fra i fjor. Nøtterøy har hentet flere spillere fra Falk og noen svensker, men har vært plaget med skader denne sesongen.

Ørn Østenberg er ute med skader, og det er usikkert Filip Moberg.

Trenerduellen vil nok bli preget av høyt temperament og engasjement. Gunnar har fortsatt tenningsnivå og stemmen bærer ennå. Robert litt roligere, men kan sette fyr på bålet hvis det trengs.

Så langt i år Thomas Bjaaland har imponert med sitt temposkifte, noe han også beviste når han spilte med brukket hånd. Begge målvakter, Dragan Kondic og Eirik Varpe, har vist at de kan stenge buret, og Axel Morand og Tollef Lindqvist har vært sikre på kantene.

Søndag kl 18 møtes de i Nøtterøyhallen og hvis du ikke kommer, så ser du den på tb.no, direktesport.