Fremtidens gutter

Mandag spilte Nøtterøy internkamp, hvor alle spillerne ønsket å vise seg frem, og spesielt de som ikke har fått den matchtreningen de fortjener, pga Covid-19 problematikken. Når både Juniorlaget og div 2 laget er forhindret å spille kamper, er slike kamper viktige.

Tidligere i høst kompletterte trener teamet, Robert Hedin, Michael Jonassen og Stian Ferborg Andersen elitestallen med ytterligere 3 spillere, dvs nå er det totalt 5 spillere med hospitantavtale med klubben. «Det er viktig for oss at vi jobber nedover i rekkene og veldig ofte finner man den type spiller man trenger, men vi må være tålmodige med utviklingen, samtidig skal vi ikke bremse utviklingen heller», sier Robert Hedin.  «Samtlige av våre nye talentfulle spillere kommer fra lokale klubber, og er et resultat av god jobbing i breddelagene. At klubben vll ha god nytte av disse spillerne er hevet over enhver tvil. Dette er spillere jeg har sett og fulgt med noen måneder, og alle har sitt personlige preg, som passer rett inn i den strategien klubben jobber mot» sier Robert Hedin, og vi ber han beskrive de nye spillerne.

Øyvind Varpe, målvakt

Har høyden, bevegligheten, fokus og ikke minst viljen til å komme videre. Han har allerede fått smake på nivået og har hatt god  fremgang. En spiller Sindre Walstad også har stor tro på.

Trym Steiro Mikkelsen, linjespiller

Angrepsmessig sterk, raske vendinger, ballsikker og de spesielle egenskapene man leter etter hos en linjespiller. Fysisk og eksplosiv, en spiller jeg gleder med til å følge fremover.

Kasper Kristiansen, bakspiller

En midtback som har kvalitetene en ser etter, en ballfordeler, fysisk sterk med sterke avslutningskvaliteter

Yannik Krøgerrecklenfort, kantspiller

Utrolig stort potensiale. Rask, hissig, god beveglighet og avslutninger som vil blir langt merke til fremover.

Mathias Fagerheim, bakspiller

Perfekt høyreback, en type spiller alle lag ønsker seg, stort potensiale, bra skudd og har forsvarskvaliteter. Han har hatt meget god utvikling siste månedene.

«Gjengs for alle gutta er at de har stor treningsvilje, strukturerte og innsikt i hva som trengs for å bli en god håndballspiller» avslutter Hedin, og legger til «ikke bli overrasket om du ser noen av de på banen denne sesongen».

Sammen med breddeklubbene i området, er vi stolte av at vi nå har 12 personer i elitestallen som har opprinnelse fra Tønsberg/Færder området, og i tillegg er det 5 spillere som kommer fra Vestfold fylke. Lokalforandring er viktig for klubben, samtidig som det er viktig for yngre spillere at de ser at det er mulighet.  Ikke mange klubber i eliteserien eller 1 div med så mange lokale spillere.

Legg merke til disse spillerne, du kommer garantert til å se mer til dem.