Lokale spillere forlenger

2 av våre lokale talenter, Kasper Haugen Furu (19) og Matias L Haug (18) har forlenget kontrakten med Nøtterøy med henholdsvis 2 og 3 år. Begge spillerne har vært sentrale i klubben siste 2 årene, på tross av sin unge alder, og har bidratt til de resultatene klubben har oppnådd. Begge spillerne har sin ungdoms tid i T.T. (Tønsberg Turn) hvor Rune Skytøen, samt Karin og Simen Fredriksen var trenere.

Vi er vedlig fornøyd med at samarbeidslagene være klarer å utvikle spillere som kan komme opp i elitelaget å bidra der, sier Robert Hedin. Både Kasper og Matias er spillere vi har glede av idag, men vi kommer garantert til å se mye til dem fremover. Det er ikke mange byer som har så mange lokale spillere i sin stall som vi har for tiden, og nevner at 12 spillere i troppen nå kommer fra nærmiljøet.

Å få avklart allerede nå, at vi har med Kasper og Matias er viktig for oss. Vi går mot en lang sesong som kan vare ut i juni og kanskje juli, så å vente til etter sesongen er over er ikke aktuelt. Det er nå planene for neste sesong legges, sier han, og legger til at vi er nok ferdig i løpet av 2 uker med neste års lag.

Kommer det noen nye og hvem slutter?

Det er ikke avklart ennå, noen spillere har fått tilbud fra andre klubber og noen av spillerne lider mer av Covid19 problemene en andre, det er et stykke hjem og de har kanskje ikke vært hjemme på ett år, avslutter Robert.

Spillerne er i full trening, men uten kamper, og vi kan ikke gjøre annet enn å vente på beskjeder, neste kamp er Kristiansand borte 21 februar, hvis ikke stoppes ytterligere.