Bekymringer før kvalik

33-32 tap for Sandefjord og tap 34-27 for Follo i dag. Vi spiller ok, men det sitter ikke helt ennå, sier Robert Hedin. I dag mot Follo var det for mye bom og for lite redninger bakover. Dessverre sliter vi med for mye skader akkurat nå, og det er selvfølgelig ikke rette timing, men kan ikke gjøre noe med det. Ørn Østenberg har brukket langfinger, mot SH, på skuddarmen, Jørgen Vasvik har operert håndleddet, men er i forsiktig trening, Kennie sliter med hamstring å har heller ikke spilt treningskampene og Anders Teige sliter også men spilte en omgang i dag. I dag var også Thomas Lie i karantene avslutter han, men legger til at Thomas Bjåland, Kasper Haugen Furu og Trygve Trangerud har spilt bra begge kamper og er kamplystene.

Dere møter Falk lørdag, hvor viktig er den kampen? Som alle andre kamper, vi bruker det mannskapet vi har tilgjengelig, men det sier seg selv at vi gjerne skulle hatt alle skadefrie.

Corona rutinene er slik at spillerne ikke får lov å fly, men må kjøre buss til bortekampen, og det betyr at vi kjører ved lunsjtider på 18 mai, og må bli over til onsdag som er kampdag. Deretter en lang busstur hjem igjen. Dette gjelder også Viking, så de gjør det samme når de kommer til oss, men blir det en tredje kamp så er det samme pakka uke etter. Ny busstur til Stavanger osv.

Hvordan ser du på sjansene i kvaliken? Viking spiller Rema1000 serien og vi i 1. div. Vanligvis er det en nivåforskjell, men vi skal kjempe, sier Robert idet han avslutter med å si at vi er i alle fall glade for å få lov å spille håndball igjen.