Nøtterøy Håndball til Rema 1000 ligaen

Etter å ha tapt 3 kamper med 1 mål i kvalik siste årene, klarte laget å vinne over Viking Håndball over 3 kamper. Vi hadde satt oss som mål å rykke opp til eliteserien, og det klarte vi. Det er ytterst sjeldent at et 1 div lag slår ut et eliteserielag i kvalik kampene, noe som viser hvilken bragd dette er.

Når man ser kamprapporten så er 7 spillere fra Tønsberg/Færder og vi hadde også denne gangen stort sett 3 lokale spillere på banen til enhver tid. Dette er et resultat av god lokal forankring og godt arbeid i samarbeidsklubbene våre, Tønsberg Turn, Teie og Nøtterøy Bredde. Vår nye samarbeidsavtale kommer også til å gjøre at klubbene kommer til å samarbeide ennå tettere nå.

Klubben har vært gjennom store strukturelle endringer, og at vi klarer å nå våre sportslige mål, samtidig som klubben har positiv egenkapital for første gang, er et resultat av en godt forankret strategiplan.

Nå er vi i REMA1000 ligaen, og skal møte de beste lagene landet. Dette kommer selvfølgelig til å bli ennå mer endringer, men vi har jobbet mot dette lenge og følger at nå er vi klare