Forlenger sponsoravtale, med nytt navn og logo

Sparebank1 Sørøst heter de nå, etter å ha vært gjennom en fusjon. Det er en av våre eldste samarbeidspartnere og sammen har vi hatt et fruktbart samarbeid. Finanssektoren har vært under store endringer siste årene og dette har også påvirket Sparebank 1.

Nøtterøy Håndball og Sparebank1 har vært som «hånd i hanske», og har fulgt klubben i med- og motvind. Nå er vi i medvind igjen, og sammen med banken er vi i eliteserien.  

Fusjon

Noen ganger vet man det bare – at det er ekte kjærlighet. Denne gangen mellom to banker. Vi har funnet vår bedre halvdel, og vi utfyller hverandre godt.

Vi er glad for å fortelle at vi har funnet lykken og fra 1. juni er navnet vårt Sparebank 1 Sørøst- Norge, sier Roar Kaupang, sponsorsjef i Sparebank1 Sørøst.

For våre kunder blir det ingen endringer i praksis, annet enn det nye navnet vårt på lokale bankkontor og i våre digitale kanaler. Nærheten til våre kunder er det viktigste for oss. Men som en sterkere bank kan vi bidra til større verdiskaping, og være en enda viktigere støttespiller for næringslivet og lokalsamfunnet vi er en del av. Vi fortsetter vi vårt sterke engasjement ovenfor idrett og kultur, og sammen skal vi gjøre nærmiljøet vårt til et enda bedre sted å bo. Sponsoratet med Nøtterøy Håndball skal vi fortsette med og vi gleder oss til veien videre, avslutter Kaupang

Den nye banken vil ha 520 ansatte (inkl datterselskaper) på 17 kontorer i Vestfold og Telemark og tidligere Buskerud fylke, med en forvaltningskapital på 93 milliarder. Administrerende direktør i den sammenslåtte banken vil være Per Halvorsen, styreleder blir Finn Haugan og nestleder i styret blir Anne Berg Behring. Et fremtidsrettet hovedkontor skal opprettes i området Fokserød/Torp i Sandefjord kommune, som er et naturlig midtpunkt i de to bankenes markedsområder. Alt annet desentraliseres med korte beslutningsveier i de respektive markedsområder.