Canon Vestfold Telemark trenger ny selger

Kjenner du noen eller har du lyst til å bli en del av vårt suksessrike team i Vestfold Telemark?

Bli kjent med Canon Norge

Til vårt kontor i Tønsberg søker vi nå deg som brenner for salg og som vil lære av de beste. Er du i tillegg engasjert, målbevisst og har et sterkt vinnerinstinkt, ønsker vi å høre fra deg!

Din hverdag vil bestå av proaktivt oppsøkende salg av maskin- og programvareløsninger som hjelper våre kunder på sin automatiserings- og digitaliseringsreise, og du vil jobbe med både nye kunder og eksisterende kundeportefølje i bedriftsmarkedet.

Hva vi tilbyr?

I Canon får du den støtte og oppmuntring du trenger for å lykkes, fra kolleger som deler dine ambisjoner. Vi vil investere i din faglige utvikling. Du vil få ledere som gir deg frihet til å prøve nye ting, og en kultur der vi deler våre suksesser og lærer av hverandre og våre feil.

  • Canon har en sterk tradisjon for å utvikle dyktige selgere. Hos oss vil du få grundig opplæring, coaching og veiledning i et internasjonalt selskap med et sterkt merkenavn
  • Gode kolleger og et godt arbeidsmiljø har gjort at vi flere ganger er blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i kåringen Great Place to Work.
  • Du vil få gode og konkurransedyktige betingelser. Gode forsikringsordninger, firmahytter og et opplæringstilbud i verdensklasse inngår som en del av vår belønningspakke.
  • En spennende stilling med høyt tempo i en bransje i stor utvikling.

Hva vi forventer av deg

Vi ønsker deg som kan oppnå det eksepsjonelle sammen med oss! Du må ha mot til å gjøre ting på en ny måte og evne til å se verden slik dine kunder se den. Vi er på jakt etter en nysgjerrig og modige person som bidrar til at Canon går foran og leder an i en verden i stadig forandring.

  • Vi søker deg som har noe erfaring fra salg og forhandlinger med beslutningstakere hos B2B-kunder
  • Du er nysgjerrig, og full av initiativ og pågangsmot
  • Du er kunde- og forretningsorientert
  • Det er en stor fordel om du har en sterk interesse og forståelse for teknologi
  • Flytende norskkunnskaper både muntlig og skriftlig samt gode engelskkunnskaper er et krav
  • Du har førerkort og disponerer egen bil

OBS

Hvis du kjenner noen eller vet om en person som du mener passer til utfordringen over, så gi oss beskjed😊 Vi frister med en liten tips premie hvis kandidaten blir ansatt!

Ta kontakt med Sven Erik Kristiansen, salgssjef fra 1.7.2021

Mob: 90913463

e.post: sek@canonsenteret.no

Roar Lindstad, daglig leder.

Mob: 90161548

e.post: rl@canonsenteret.no

Vi ønsker å høre fra deg så raskt som mulig, gjerne innen 17 juni.