Møller Bil Tønsberg – ny hovedsponsor

I Tønsberg representerer Møller Bil varemerkene VW, Audi og Skoda. Biler som bestselgere i sine kategorier. Vi er veldig glade for å informere om at Møller Bil har og inngått en avtale med klubben, og på det nivået som de kommer inn på.

Lars Wulff, salgssjef i selskapet sier at han er imponert over den satsningen Nøtterøy holder på med, og de aktivitetene som de har klart å få til, i en periode hvor det nesten ikke har vært kamper. Klubben er nå i øverste nivå, og som bedrift ønsker vi også å fortsette å være i eliteserien, derfor passer dette oss meget bra, sier han. Det er klart interessen øker og med de profilerte personene så ønsker vi å være med på de aktivitetene som forhåpentligvis kommer fra sensommeren. Engasjementet internt er allerede stort avslutter han.

Jeg så den nye ID4 og dette var litt av en bil sier Robert Hedin.

Skal du ha ny bil Robert?

Vi skal bytte en bil nå og jeg har allerede blitt godt mottatt hos Møller Bil, så vi får se hva som skjer, før han haster av gårde til dagens trening

Vi har som målsetning å tilnærme doble antall sponsorer denne sesongen og at Møller Bil blir en av hovedsponsorene passer godt inn i det nye sponsorkonseptet, og vi har allerede avtalt noen gode prosjekter som settes i gang like over sommeren, sier Roger Meyer, og legger til at profesjonaliteten fra Møller Bil Tønsberg var imponerende fra første samtale.

Gratulerer til begge.