Amadeus Hedin til Nøtterøy

Han har spilt elitehåndball i 3 forskjellige land, og kommer nå fra Rema1000 laget Runar til Nøtterøy.

Han er sønn av Robert Hedin, og dette er tredje gang de er sammen på et lag. Han var proff spiller i Bregenz i Østerrike i 3 år, hvor Robert var trener. Deretter reiste Amadeus til St Gallen i Sveits for 2 sesonger, og Robert dro til Norge. Når Robert tok over Fold, kom Amadeus dit og markerte seg godt i eliteserien. Så gikk veien til Runar for Amadeus og Robert skrev en 5 årig kontrakt med Nøtterøy. Nå er de sammen igjen.

Leif Gautestad, trener i Runar, sier at Amadeus har det som Robert hadde når han var internasjonal spiller, men i tillegg har Amadeus et mye større repertoar.

Vi er stolt av at Amadeus blir Tønsberg gutt og gleder oss til sesongstart 5 september.