Veniro Media Solutions blir ny sponsor

Veniro, som ledes av Benjamin Lind og Ole Chr Grette kommer inn i vårt B2B nettverk. Selskapet har tegnet en 2 årig avtale med klubben og i tillegg til SMB sponsor blir også selskapet en av hovedsponsorene til Skjærgårdslekene.
Nøtterøy har en positiv utvikling både sportslig og som klubb, og vi ønsker å identifisere oss med dette. Vi ønsker samtidig å bidra til lokalmiljøet og være med på å skape engasjement og glede rundt idrettstilbudet her i byen, sier daglig leder Benjamin Lind.
Veniro Media Solutions tilbyr flere type tjenester innenfor media og design og designer blant annet hjemmesider, nettbutikker og skreddersydde IT systemer for kunder over hele Norge. I tillegg hjelper de sine kunder med å nå ut til sin målgruppe via sosiale medier og gjennom andre annonseplattformer. Video har også blitt en ny satsing for Tønsbergselskapet som i disse dager har jobbet tett med sine kunder både på digitale og trykte flater. 

Kristian Bartnes, leder av Skjærgårdslekene er glad for at Veniro kommer inn i teamet, og de vil gjøre seg bemerket som sponsor. Synergiene er store. Videre forteller Kristian  at årets turnering blir den største noen gang i antall lag. Foreløpig er det påmeldt hele 118 lag, og over halvparten skal overnatte mellom 2 – 6 døgn. Dette blir helt fantastisk!