Daglig leder i Fatland Sandefjord, Per Einar Johansen

Fatland, ny sponsor til Nøtterøy Håndball

Fatland, en av Norges største kjøttforedlingsbedrifter, med over 500 ansatte og 6 mrd i omsetning (konsern), blir sponsor til Nøtterøy Håndball. Fabrikken i Sandefjord produserer over 28 000 pølser hver dag og 40 000 pakker med kokt skinke. Legger man disse pakkene etter hverandre, blir det hele 6,8 km med kokt skinke, og for å sette det på spissen, så produserer de over 8 000 tonn med pølser og pålegg hvert år.

Daglig leder i Fatland Sandefjord, Per Einar Johansen, er svært fornøyd med avtalen, og ser frem til at både Nøtterøy, Sandefjord og Runar nå møtes i eliteserien, 3 lag vi har avtaler med. Profilering gjennom idretten er viktig for oss, ettersom store deler av vår omsetning går via dagligvarer til f eks NorgesGruppen, og klubbene har fra før gode avtaler med f eks Menykjeden, en stor kunde av oss.

Vi ser gleder oss over at Fatland blir partner i Nøtterøy og inngår i vårt bedriftsnettverk.