Espen Røhmer, rett fra EM til treningstart

Han spilte Rema1000 ligaen sist sesong for Runar. I år er Espen klar for Nøtterøy, og når spillerne samlet seg i dag, har Espen akkurat rukket å komme hjem fra EM i beachhåndball. Han representerer Norge, og store deler av sommerferien har gått med til beachhåndball.

Det er alltid gøy å representere Norge i mesterskap, men vi skulle gjerne hatt kommet litt lengre en 6 plassen, sier han og legger til at det skal bli skikkelig deilig å komme i gang igjen med håndball i hall.

Espen er en spiller som vil styrke oss, og passer godt inn i laget. Jeg har forventninger til Espen, og tror han kommer til å utvikle seg bra denne sesongen sier Robert Hedin, som selvfølgelig er spent på hvordan denne sesongen blir sportslig sett. Vi skal i allefall være godt forberedt avslutter han.