Suksess for Matias L. Haug i U-EM

Vår egen venstrekant, Matias Landsrød Haug, har vært på reise med landslaget i nesten 1 måned. Mens resten av laget har spilt treningskamper og forberedt seg til seriestart 5 september, har de siste ukene for Matias dreiet seg om U-EM for junior. Matias gjorde det godt i oppkjøringskampene i Sverige før EM startet og gjennom turningen ble han en svært sentral spiller for Norge.

I U-EM ble Nøtterøygutten Norges nest mest scorende spiller, med totalt 24 mål i 7 kamper.

I turneringens gruppespill, mot Tyskland ble han kåret til Norges beste spiller med totalt 8 mål på 8 forsøk, deretter ble han toppscorer mot Russland med hele 9 mål. Totalt i disse to kampene scoret han hele 12 mål på straffer, av 12 mulige til sammen.

Norge ble nr 11 i mesterskapet.

Matias er nå i innreise karantene og ikke klar for dagens kamp NM kamp mot Vålerenga.

Takk for innsatsen Matias, og vi er glade for at du er tilbake hos oss, og du har gjort alle i området stolte og gleder oss til å få det på laget igjen.