Endelig er vi igang

Vi er tilbake i toppen av norsk håndball, etter noen år i 1 div. Mye har skjedd med herrehåndball, klubber og arrangement siden den gang. Og vi jobber oss opp slik at vi også vil bli en eliteserieklubb ikke bare lag.

Til søndag kommer en gammel traver i håndballen på besøk, Bækkelaget. Du gule fra Oslo har hatt en dominerende rolle både i eliteserien, men også utvikling av yngre spillere. Bækkelaget må man alltid regne med.

Robert Hedins gutter har hatt en bra sesongoppkjøring og vi har klart oss uten de helt store skadeproblemene. Til søndagen kamp så regner han med å kunne stille fullt mannskap.

Laget har noen endringer fra sist sesong, men basen er den samme, sier Hedin. Vi har en storstall inkl hospitanter på 25 spillere, og jeg er meget fornøyd slik vi står nå. Av disse er halvparten fra Tønsberg området.

Hva kan vi vente av det sportslige i år?

Dette kommer til å bli en sesongene hvor ca halvparten av lagene kjemper om å overleve, og den andre halvparten kjemper om medaljer. 3 lag rykker rett ned, og ytterligere 3 lag skal kjempe seg gjennom en kvalik for å overleve. Totalt kan hele 4 lag rykke ned. Vi tror vi også skal spille i eliteserien neste sesong, selv som stort sett alle andre tipper oss ned.

Var det feil år å rykke opp på

Nei nei. Nåløyet i årets 1 div er syltynt, med kun ett lag som går rett opp. Uansett hvor man spiller, så blir det tøft å nå målene sine. Men det er jo det som gjør det gøy.

Søndagens kamp

En tøff motstander, vi slo dem i Skjærgårdslekene, men det betyr ingen ting. Der tester man, prøver forskjellige ting og jeg legger så absolutt ingen ting i det. Jeg tror det blir gøy vi skal være gode til å underholde, avslutter Robert Hedin.

Billetter kjøper du her;

https://nifhandball.woow.no/?fbclid=IwAR26IcHZcup78SgoMpkPEtbQdAN1o2vp28bIIJMAV8_pgdMdZXLpYk1uStQ#!/login