G18 med overbevisende seire til Lerøy

Vårt eget G18 lag har i dag spilt 2 kamper i kvalifiseringen til Lerøy serien. I første kamp ble Randesund slått med 22-17 etter har Tønsberg Nøtterøy hadde opparbeidet seg en god ledelse gjennom hele første omgang. 2 omgang startet like bra, og midtveis i andre omgang var ledelsen hel 20-9, deretter ble det bare å styre kampen inn til en komfortabel seier. Sluttresultater endte med 5 mål seier, etter at Randesund 8-2 i en 10 minutters periode mot slutten. Trym Steiro Mikkelsen og Jon Vartdal-Gjerde ble kampens toppscorere med 4 mål hver. Dagens andre og siste kamp, mot Alta, var avgjørende da vi med seier var sikre til å vinne puljen og direkte kvalifisert til årets Lerøy serie. Kampen starter litt småkronglete og midtveis i første omgang var vi i ledelsen 9-8.  Da sa guttene takk for følge, giret ned ett par hakk, og kunne gå til en god 9 måls ledelse 20-11. Slike kamper er farlige, da det er lett for å falle litt tilbake. I andre omgang parkerte vi Alta og vi kunne juble over en utklassingsseier, 42-24. En stolt trener, Michael Jonassen kunne konstatere at Tønsberg Nøtterøy skal spille Lerøy serie denne sesongen, den serie hvor de beste langene kjemper om å bli best i landet