Vi vinner siste 50 min, men første 10 min ødelegger

For en helg det var. Vi hadde 3 lag i aksjon i helgen, alt skulle toppes med elitelagets comeback i Rema1000 ligaen. Hjemmekamp mot Bækkelaget, en av storhetene i norsk håndball.

Elitelagets kamp fikk en særs dårlig start, 5 – 11 midtveis i førsteomgang, forsvaret satt ikke, redningene uteble og skuddene satt heller ikke. Målvaktsbytte, Dragen kom inn i kampen, og første omgangs resultat endte opp med BSK ledelse 14-17.

Kennie Boysen stilte inn skuddarmen og sørget for at vi hadde heng gjennom andre omgang, spillet gled bedre og ting fungerte bedre.

Dette ble kampen hvor vi ikke var med de første 10 min, men vinner de neste 50 min. Slik er det, man må være på hele tiden.

Vi kommer bakpå, klarer å justere, men for sent, sier Robert Hedin. Håndball er ferskvare, nå er det cupkamp mot Falk på bortebane til onsdag som gjelder, og han garanterer at vi ikke skal komme 10 minutter for sent, slik som i dag.

I tillegg til elitelagets kamp, har det vært en veldig bra helg for Tønsberg Nøtterøy. Det er ikke daglig dags at både G16 laget og G18 laget kvalifiserer seg til hhv Bringserien og Lerøyserien, samtidig. Det spirer bra, og mye tyder på at vi vil få stor glede av disse årskullene i tiden fremover.

En helt bevisst handling sider Robert Hedin, vi hentet inn Gunnar Pettersen og Glenn Solberg til å bidra med sin kunnskap, og sammen med lagenes øvrige trenere, Michael Jonassen, Trygve Trangerud, Sara Kittelsen og Emma Lundgren. Dette har fungert bra avslutter han.

25 seriekamper igjen, foruten onsdagens kamp mot Falk, så er neste kamp borte mot 16 sep og neste hjemmekamp mot Halden 18.9