Seier over Falk etter tilleggstid

Det måtte ekstraomganger til for å skille lagene i Horten i kveld. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, men når det ble tilleggstid, så trakk Tønsberg Nøtterøy det lengste strået i en relativ slapp kamp av bortelaget.

Det ble ingen god gammeldags lokaloppgjør når lagene møttes. Gjengangeren prøvde seg på på at Nøtterøy Topphåndball (hva nå enn det er, Nøtterøy Håndball Elite er navnet) har byttet «oppslagsnavn» hva nå enn det er spør de, til Tønsberg Nøtterøy for å tilfredsstille sponsorer. Vel, vi kan hjelpe lokalavisen i Horten med at det er akkurat det samme som Sportsklubben Falk, bruker Falk Horten som oppslagsnavn. Håper hjelper var til nytte. Nei, det er ikke lett å fyre opp til lokaloppgjør, og det så ut som at våre spillerne heller ikke var så opptatt av det.

Vaflene var best

Falk skal ha honnør for innsats, vilje og tempo, og bortsett fra det, var det nok vaflene som var det beste i hallen i dag, sett fra tribunen. Det manglet nok litt på engasjement og innsats. Anders Teige Bøe ble dagens store spiller med 11 mål, og løftet seg godt etter søndagens kamp med BSK.

Et lokaloppgjør mellom Horten og Tønsberg burde normalt hatt flere enn 143 tilskuere, men det viser at engasjement ikke større akkurat nå, og hverken klubbene eller spillerne bidro heller ikke i forkant.