Vanskelig kamp onsdag

Vi reiser til Nærbø, og møter klubben som har en god modell for utvikling av egne spillere. Nærbø har vist at å starte planmessig trening med gode trenerer fra 11-12 års alderen gir resultater. Dette har resultert i at klubben har årrekker med gode lag i 16 og 18 år klassene.

Det er vanskelig for gjestende lag å komme til Nye Loen, og publikum vet å støtte laget sitt. Et publikum som gjør et flertall av klubbene misunnelige.

Nærbø er ubeseiret så langt i år, etter å ha slått Kolstad borte og Bergen hjemme. En tøff kamp, og vi er forberedt på å kjempe til siste sekund, sa Robert på mandagens trening. Gutta trener tirsdag morgen, for så å sette seg på bussen til Jæren.

For øvrig så har tettstedet Nærbø ca 7300 innbyggere, og når de har ca 1500 tilskuere under en normalsesong, ca 20 % av den totale befolkningen, så viser det interessen for laget.