Are Ruud ny jr. trener i Tønsberg Nøtterøy

Are Ruud har tatt over som hovedtrener for junior og 2 div gruppa. Han tar over for Michael Jonassen. Are tiltrer også trenergruppa i klubben, og vi er veldig stolte av at Are er blitt en del av klubben

Han hadde en fantastisk karriere som spiller (Runar Sandefjord), og har vunnet det som kan vinnes i Norge (serie, cup og sluttspill). En skade stoppet opp for en proffkarriere i Spania, men fortsatte karrieren som trener. Ruud har vært trener for Falk herrer, Larvik HK i eliteserien og Njård (Aker) i eliteserien. Han har i tillegg hatt flere trenerjobber med jr lag, senest Larvik HK.

Å komme inn i Tønsberg Nøtterøy nå, med den satsningen som gjøres, er spennende og jeg har stor tro på at det vil gi en god avkastning etter hvert. I det daglige jobber jeg med håndball på RE videregående skole, sammen med Øystein Havang og Eivind Ellingsen, så logistikkmessig passer dette godt inn. I tillegg var det selvfølgelig fristende å jobbe med Gunnar Pettersen, Glenn Solberg, Sindre Walstad og Robert Hedin, sier Are Ruud, og legger til at han er imponert at klubben har kvalifisert seg for både Bring og Lerøy seriene, og at klubben rykket opp til eliten.

Ruud har allerede tiltrådt og leder 2 div laget tirsdag kveld mot Haslum, sammen med Michael Jonassen, som kommer til å fokusere mer på sivil jobb i tiden fremover.