Sterk kamp mot Nærbø borte, men nesten….

I en fire minutters periode midt i annet omgang ledet vi 25-27, 4 minutter senere var stillingen 29-27, og siste 10 min hadde vi 6 store sjanser vi misser på. Dette kunne vi avgjort selv. Når Nærbø målvakt Vegard Bakken Øie, i tillegg, stengte buret siste 6 minuttene blir det vanskelig.

Det ble bare nesten for Tønsberg Nøtterøy i dag. Storfavorittene fra Jæren beholdt ledelsen helt til slutt. En kamp med masse mål, og hvor begge lags målvakter hadde en oppvisning siste 10 min.

Lagene fulgte hverandre tett hele tiden og avstanden var stort sett mellom 1 og 3 mål i forskjell.

Dagens mann hos oss ble 11 mål scorer Amadeus Hedin.

Årsbeste, sier Robert Hedin. Dette var en god kamp fra vår side, samtidig som vi misser 6 store målsjanser siste 10 min. Vi kunne avgjort dette selv

Tap med 3 mål på Jæren er ingen krise?

Krise, nei så absolutt ikke. Vi går på banen for å vinne alle kamper, men er klar over at Nærbø er et godt lag. I dag er jeg fornøyd med 7 mot 6 spille, og vi hadde heller ikke avgjørelsene til dommerne på vår side når det gjaldt.

En lang busstur hjem i kveld så gjør vi oss klare til å ta imot Halden hjemme lørdag kl 17:00