Seier over Halden

Igjen ble det en treg start hvor Halden var i ledelsen hele første omgang, og lagene kunne gå til pause 14-16. Halden startet solid og viste at de kommer til å vinne mange kamper resten av sesongen. Etter pause kviknet Tønsberg Nøtterøy skikkelig til, og har som vane å vinne 2. omgang. Dette skjedde også sist sesong. Vi scorer 5 mål i de første 4 minuttene av 2 omgang, samtidig om Halden scorer ett mål. Dragan Kondic låste buret i perioder og kastet nøkkelen. Den tidligere Halden spilleren spilte fantastisk i denne perioden, og gjorde at vi kunne gå opp til en 5 måls ledelse når det gjensto 8 minutter. Halden derimot, som har vært en lag som snur det meste de siste minuttene, tok innpå og krympet ledelsen til 2 mål, når det gjensto 1,5 min.

Deilig med første poeng i Rema1000 ligaen, og en godt publikum som hjalp til.

Kennie Boysen, Jørgen Vasvik, Robin Wulvik og Kasper Haugen Furu gjør en god kamp, men det kollektive forsvaret var godt.