Stor helg for Tønsberg Nøtterøy Håndball

Det startet lørdag ettermiddag med G20b som gjorde jobben sin mot Sandefjord Håndball, en kamp vi stort sett hadde kontrollen på fra start.

Deretter var det kamp i REMA1000 ligaen, hvor vi vinner over Halden Topphåndball etter å ha vunnet 2. omgang med 6 mål. Våre første poeng i en svært viktig kamp. Halden spilte sitt fjerde kamp for sesongen og var ubeseiret før de ankom Nøtterøyhallen.

«Ting stemmer mer og mer, og vi får betalt for den innsatsen vi har gjort, samtidig som spillergruppen blir mer samkjørt», sier Robert Hedin.

Søndag var det G20 NM kamp mot BSK, som historisk har hatt gode junior spillere fra egen stall. Tønsberg Nøtterøy trener Are Ruud, var spent før kampen, og uttaler at «vi har et mannskap som kan nå helt til finale i Spektrum i romjulen, men BSK har også et godt lag, med store ambisjoner. I dag viste vi oss frem, med godt kollektiv spill, og en bra hurtighet. Flere av spillerne hospiterer på elitelaget og viser hvorfor det gjør det, men vi har mer å gå på. Helt tydelig at det er mangel på matchtrening for de fleste, sier Are Ruud og legger til ha første uke som trener har vært en god opplevelse. Mange spillere som kommer til å hevde seg etter hvert.

Helgen gir et godt signal på at satsningen som gjøres gir resultater, avslutter han.