Fantastisk spill, men kvartfinalen går uten oss

En tilsvarende 1 omgang har vi nok ikke spilt under den ledelse som er idag. Vi tok tidlig føringen og etter 10 min står det 7-3. Omgang fortsetter i samme takt og vi gikk til pause med ledelsen 17-13 etter et Teige Bø show av dimensjoner.

Det hele startet litt kaotisk, utenfor banen. Dommerne havarerte på vei og delegaten måtte kjøre å hente dem. Måltavla var ustabil og virket kun når den hadde lyst. Musikkanlegget og speakermicrofon var inneslåst, og nøkkel var på avveie. Sånn er det i lånehall, og det toppet seg med at sola tok en tur innom hallen, så kampen ble stoppet for å tette igjen glipene.

Første omgang fortsatte i et forrykende tempo hvor hjemmelaget viste stor håndball og gjestene fikk aldri kontakt. Ny ervervelsen Simon Egtved viste seg frem og tok den ene viktige redningen etter det andre.

Forsvarsspillet vårt i dag var helt outstanding og det var gøy å se at vi fortsetter fremgangen på det vi trener på

Robert Hedin

11 minutter ut i andre omgang var ledelsen spist opp og Trond Tjemsland viser seg frem på en måte vi helst ikke vil se en gang til. Hans stenger buret og kaster nøkkelen. Vi sliter med å få ballen inn og lagene bytter om ledelsen siste 15 min. Mot slutten viser Haslum (les: Anders Røe og Trond Tjemsland) sin rutine og evne til å avgjøre kamper.

Man vinner sjeldent håndballkamper på dette nivået når man scorer 4 mål siste 15 min og totalt 9 mål i andre omgang.