Slått ut av omgangssyke

Fredag var 6 av spillerne våre utslått av omgangssyke, men alle utenom en stilte til start i gårsdagens kamp mot Drammen.

I dag er ytterligere 3 spillere nede for telling. Trening og samlinger er avlyst og spillerne satser på å bli klare til den vanskelige bortekampen mot Runar onsdag.

Var dette skylden for den svake innsatsen mot Drammen i går Robert?

Hele spillergruppa var flere hakk under hva vi skal prestere, og om dette var årsaken vites ikke, men det er egentlig irrelevant akkurat nå. Vi har 3 nye spillere som har fått mageonde og oppkast i natt, og vi ser at fra sist uke så varer dette i underkant av 2 døgn.

Kan det være snakk om å prøve å utsette kampen mot Runar

Nei, nei, vi har mange spillere i stallen og har ingen problemer med å stille lag, så kamp blir det, og jeg tror de fleste er klare til kampen på onsdag, og vi er selvfølgelig revansjesugen. Vi har et spilleprogram hvor vi får kjørt oss godt om dagen, Runar borte, ØIF Arendal hjemme og Elverum borte er de neste kampene.