foto:Linda Varpe ( www.fotografvarpe.no )

Runar Sandefjord borte onsdag

Den gamle storheten fra Sandefjord har ambisjoner om å komme tilbake til gamle storhetsdager. Foran denne sesongen har klubben hentet inn mye forsterkninger. Tilbake fra Tyskland, Christoffer Rambo, en lynrask Trym Bilow Olsen fra Halden, Andre Tuzov fra SH, Kristoffer Henriksen fra Halden, ja lista er lang.

Nærbø, Bergen, Sandefjord og Haslum har fått merke tempoet og samspillet til Runar så langt, og bortsett fra et tap mot Kolstad så har klubben imponert. Runar var også årets vinner av Skjærgårdslekene.

Vi måtte droppe trening i går, da store deler av laget satt i «hockey». Vi tror de fleste er på beina igjen i morgen til kampen starter.

Vi er inne i et meget tøft kamp program, og møter det ene sterke laget etter det andre, men vi får ingen lette kamper denne sesongen. Det er nok heller motstanderne som forventer lett motstand når vi kommer på besøk sier Robert Hedin.

Kampstart kl 19:00 og kampen vises på Direktesport.