Robin Wulvik tilbake, tap mot Runar

Han har hatt en tung periode, Robin Wulvik, vår høyre kantspiller. Det har vært mye stang ut og bom, med i dagens kamp mot topplaget Runar Sandefjord, som har hentet hjem Tysklands proffen Christoffer Rambo, løsnet det for Robin. I hht Norsk Tippings odds-program ville det vært en stor skrell om Tønsberg Nøtterøy skulle vinne denne kampen.

Nøtterøyguttane kom best i gang og ledet 6-9 etter halvspilt første omgang, men det var hjemmelaget som kunne gå til pause med 19-14 ledelse, etter 16-14 noen minutter før pause. I andre omgang fortsetter Runar presset og fra 16-14 til 24-14 får de en komfortabel ledelse. Tønsberg Nøtterøy spiller meget godt i perioder og kniper inn på Runar. Hjemmelaget vinner 38-32 til slutt

Vi slipper inn for mye mål og samarbeidet mellom målvaktene og forsvar fungerer ikke. 32 mål mot Runar i Runarhallen er bra, men vi taper kampen bakover. Men en stor forbedring fra kampen mot Drammen

Robert Hedin

En kamp som varierer og vi spiller alt fra meget bra til mindre bra, men vi må ta med oss de positive tingene fremover. Jørgen Vasvik gjør en god kamp på linje og det er gøy å se at Robin Wulvik har fått det til å stemme igjen, etter noen tunge kamper. Det blir litt ketchup effekt. Jørgen og Robin står for hhv 6 og 8 mål. Sammenlignet med tidligere i år når vi ikke har hatt mål fra kanten i flere kamper, sier Robert Hedin. Kasper Furu kommer inn på slutten og setter ny fart i kampen, og gjør en god figur.

Nå har vi litt tid til neste kamp, hjemmekamp mot ØIF Arendal. Dette gleder vi oss til, og vi tror det skal bli gøy i hallen denne dag. Men, husk, vi spiller kvartfinale i NM G20 mot Nærbø allerede til lørdag kl 16:00