NM kvartfinale for G20 lørdag

Lørdag kl 16:00 i Nøtterøyhallen spiller vært G20 lag NM kvartfinale. Nærbø kommer på besøk, og veien til en historisk NM finale er nærmere en noen gang.

Disse spillerne er lokale og har blitt fostret opp av gode trenere i Teie, TT og Nøtterøy Bredde, og uten å være helt sikker, så mener vi dette er første gang et Nøtterøylag spiller en kvartfinale. De fleste av disse spillerne har vært innom trening til elitelaget og fått kjenne litt på nivået.

Kampen blir arrangert som en vanlig eliteseriekamp, og dette er en fin mulighet til å se god håndball i oktober.

Laget vårt bestp

Nærbø har vært en talentfabrikk i mange år, og bevist gang på gang at konseptet fungerer fra for dem. Når man spiller kvartfinale så møter man kun god motstand, men jeg vi er godt forberedt og er klare til kamp. Dette skal bli gøy

Are Rud, trener

Hvis vi får spilt det spillet vi er gode på, tempo og godt forsvar, så skal Nærbø få tøff motstand sier Are Rud, trener i Tønsberg Nøtterøy, men legger til at vi må være 100% skjerpet og fokusert. Jeg kan i allefall love at dette blir gøy å se på avslutter han.