Håndballskole i 3 haller

Fra i morgen mandag, arrangerer vi håndballskole i 3 haller, gratis. Vi har tidligere arrangert håndballskole i Nøtterøyhallen og dette har hatt en pris på kr 1000 i skoleferiene. Nå gjør vi dette gratis, og vi flytter håndballskolen ut til der hvor barna er.

I denne omgang arrangeres dette i Revetalhallen, Vearhallen og Tjømehallen sammen med breddeklubbene Ramnes Håndball, Vear Håndball og Tjøme Håndball. Det er eliteseriespillerne som står for dette.

Vi har over lengre tid vurdert konseptet Håndballskolen og tror vi har funnet en god formel på dette nå. Vi ønsker å synes bedre blant klubbene rundt Tønsberg og Færder, og ved å flytte håndballskolen til der barna er forenkler vi logistikken mye for barna.

Styreleder Anne Yun Rygh

Er dette et engangstilfelle?

Nei, vi dette er den formen vi ønsker at håndballskolen skal ha fremover. Men ikke nødvendigvis i de 3 spesifikke hallene. Dette må bygges opp sammen med de klubbene det gjelder, og det vil nok ta litt tid, sier Anne Yun Rygh, styreleder i Tønsberg Nøtterøy.

Så det skal bli en kamp mellom breddeklubbene hvor dette skal arrangeres?

Nei nei, kamper avgjøres på banen med elitelaget. Hvis det er behov og ønske så utvider vi gjerne dette til både 4 og 5 haller, men vi får ta dette som en liten test, og vurdere dette.

Gratis? mister man ikke store inntekter?

I utgangspunktet bør det være gratis for barn å prøve håndball og i den yngste aldersgruppen er det mye lek og moro med ball. Vi har hatt stor suksess med gratis Summercamp med over 330 barn sist sommer, samtidig har vi hatt gode inntekter som du sier på håndballskolen tidligere, men vi tror det finnes andre finansieringsmuligheter sier daglig leder Roger Meyer, og legger til at på lengre sikt vil nok dette gjøre at klubben vil få en god relasjon om breddeklubbene i området. Vi er en eliteklubb, som skal dyrke forbilder og helter, og da må vi justere litt på hvordan vi gjør dette.

Håndball bør være gratis å prøve for barn

Roger Meyer, daglig leder

Så dette er sponset av private bedrifter?

Nei, ikke denne gang. Vi tester dette nå og før vi går ut til næringslivet må vi se litt hvordan dette fungerer. F eks i Vearhallen er det ca 50 påmeldte, mens færre i Tjømehallen og i Ramnes. Men dette har noe med tidsfrister å gjøre. Vi gikk ut sent med dette, blant annet fordi vi ønsker å føle oss litt frem og det ville ikke vært riktig med 3 stappfulle haller første gang, avslutter han og legger til at i Vearhallen kjøres dette over 4 dager men 3 dager i de andre hallene

Fortsatt mulighet for være med, send en mail til leder@nifhandball.no hvis du har lyst til å være en dag eller alle dager.