Megleroppgjøret AS – ny SMB sponsor

Vi er stolte av å kunne presentere en ny deltager til vårt bedriftsnettverk, Megleroppgjøret AS, som også blir SMB sponsor.

Megleroppgjøret AS har bevilling fra Finanstilsynet til å opptre som mellommann mellom kjøper og selger i forbindelse med eiendomstransaksjoner. I Hovedsak bistår de privatpersoner, utbyggere, eiendomsmeglere og advokater med å sluttføre allerede avtalte eiendomstransaksjoner, herunder kontrakt, tinglysing og oppgjør.  For utbyggere og andre aktører bistår de også med fradeling, seksjonering, stiftelse av sameier og borettslag, rydding av grunnbøker og andre eiendomsrelaterte oppgaver.  Megleroppgjøret AS holder til i Tønsberg, men bistår kunder over hele landet og har 8 ansatte.

Daglig leder, Eva Lisa Torkildsen, hvorfor er dere blitt sponsor til klubben?

Haha, vi holder til i samme lokaler, og Kennie Boysen er instruktør på våre treninger. Vi har derfor et godt forhold til Kennie. Samtidig ser vi engasjementet på Friends, blant de andre selskapene og vi har lyst til å være med på den positive holdningen som er. Det er naturligvis også interessant for oss å presentere oss for andre sponsorer og fortelle markedet hvem vi er og hva vi driver med.

Er dere interessert i håndball da?

Normalt interessert vil jeg si, men det betyr faktisk ikke så mye., vi er interessert i å fortelle hvem vi er, og syntes at Tønsberg Nøtterøy er en god mulighet. Men det blir naturlig nok litt mer interessant nå.

Vi ønsker å bruke avtalen med klubben til å treffe andre bedrifter slik at vi kan presentere oss

Eva Lisa Torkildsen

Megleroppgjøret er en av flere selskaper som holder til i kontorfellesskapet Friends, hvor 81 bedrifter holder til midt i sentrum av Tønsberg, og ønsker dem velkommen inn i familien.