Seier mot ØIF Arendal?

Øyestad, Arendal, ØIF Arendal eller Øyestad IF Håndball Elite som de heter. Egentlig uinteressant, men klubben er en av de beste i Norge. Både sportslig, administrativt, organisatorisk og ideskapende. Langt foran oss på alle områder.

Søndag kommer de til Nøtterøyhallen for å kjempe mot oss. Arendal spiller kvalik i Europa hvert år, mens vi, de siste 7 årene har tilhørt vår egen divisjon midt i mellom eliteserien og 1 divisjon. 3 ganger har vi vært i toppen, og i år igjen kommer vi til om å kjempe en kamp mot å overleve den øverste divisjonen.

ØIF Arendal har den tidligere kjempen Andrè Jørgensen som trener, som herjet i Runar drakta i flere år. Nå er han sammen med Luka Panza og de skal bygge ett nytt lag etter å ha mistet mange spillere i pandemien.

De er sterke i år også, og vil nok være med kjempe om sølvplassen, bak Elverum, som virker sterkere enn tidligere. De har denne uken hentet inn legenden Erik Heia Pedersen, som la opp i våres, og vi vet hvordan det er når spillerne har hatt noen måneders pause, og tenker på vår egen Trygve Trangerud, sier Robert Hedin.

Ja, men hva er status med Trygve?

Trygve er en person som vil være i form og trener når han får det til. Er han god nok for laget, så er han med. Michael hadde samme rolle i fjor.

Nivået er to-delt, øverste og nederste halvdel på tabellen. Vi tilhører den nederste gruppa.

Robert Hedin

Hvor mye betyr hjemmebane?

Dette er merkelig, som i andre idretter, er banen like stor, samme spillerne og regler. Legger man til at Øyestad har et fantastisk publikum, som kommer, så betyr det nok ikke så mye, men alltid en fordel å spille hjemme.

Det er vel på tide med poeng igjen

Haha, etter neste helg har vi spilt 8 kamper, og alle lagene er på de 8 første plassene på tabellen. Nivået er nok delt i 2, øverste halvdel og nederste halvdel. Vi tilhører den nederste halvdelen. Alle kampene er viktig å vinne. Vi slår Halden hjemme med 3, taper med 4 for BSK som slår Halden med 9. Teori og praksis er helt forskjellig. Men vi gleder oss til søndag og håper folk er lysten på litt «live» håndball igjen.