14 – 14 i andre omgang mot Elverum

Det ble ingen skrell eller store utbetalinger på oddsen i Elverum idag. Storfavorittene, med et budsjett som er 5 ganger så stort som vårt, vinner kampen oppskriftsmessig 42-31

Dette var en veldig bra treningsøkt for oss sier Robert Hedin til Håndballtv.com rett etter kampen, er spesielt fornøyd med at vi scorer så mange mål som 31. De fleste lagene som kommer til Elverum scorer under 30 mål. Spillet vårt glir bedre i 2 omgang og vi får prøvd ut nye ting og ting som ikke har fungert. For de fleste lagene som reiser opp i jaktområdet her oppe, nok fokus på eget spill det viktigste.

Tønsberg Nøtterøys toppscorer og beste spiller i dag var linjespiller Jørgen Vasvik, som virkelig har fått tilbake toppformen. For kommer kamper som er viktig og avgjørende sier Vasvik. I tillegg til Jørgens 6 mål, scorer også linjekollega Simon Falanius 5 mål.

Deilig at det sitter igjen

Jørgen Vasvik

Bortelaget stilte i uten både kantspillerne Mathias Haug og Robin Wulvik, som begge er ute med skader. Trygve Trangerud, som la opp i fjor (har ikke gitt beskjed om comeback, men har spilt mer enn på lenge denne sesongen), satte inn hele 5 mål, og høyre siden, noe også høyreback Ander Teige Bø gjorde