Seier igjen?

Sist gang Kristiansand Topphåndball spilte seriekamp mot oss i Nøtterøyhallen er nøyaktig ett år siden, da vant Tønsberg Nøtterøy tilslutt 31-28 etter en kamp hvor lagene fulgte hverandre hele kampen. Teige Bøe ble toppscorer med 6 mål og Per Almberg ble KRS sin beste spiller med hele 9 mål. Begge spiller forhåpentligvis dagens kamp.

KRS har en storsatsning pågang og vil ha byen tilbake på toppen av norsk herrehåndball. Sponsorene i byen støtter oppunder denne satsningen og engasjementet er stort. Klubben har i dag et gjennomsnitt på 813 tilskuere, noe som er flest tilskuere, utenom storklubbene Elverum, ØIF og Kolstad.

Tønsberg Nøtterøy har 2 poeng etter 8 kamper og har møtt alle de 7 lagene på øverste halvdel av tabellen. KRS har 6 poeng og har møtt flere av de «andre» lagene. «På dette nivået får man aldri noen enkle kamper, ingen hvile og ikke noe rom for å prøve ut nye ting, det er 100% hele tiden, og det liker vi» sier Robert Hedin.

Vi går inn i en periode hvor vi må ta poeng, og det vet spillerne.

Har dere et press på dere?

Press? Vi har press til hver kamp. Press for resultat, press for å spille det spillet vi ønsker, og press på spillerne som kjemper for sine plasser. Skjønner hva du mener, og ja, vi trenger poeng nå.

Vi har press på oss hver kamp vi spiller

Robert Hedin

Er alle skadefrie?

Som alle andre sliter vi løpende med litt småtteri, så vi får se hvordan det blir etter oppvarmingen i dag avslutter Robert og smiler lurt.