Vi har klokketro på Tønsberg Nøtterøy

Optura Nordic AS, som har agenturet på blant annet verdenskjente merkevarer som Seiko, blir partner hos Tønsberg Nøtterøy og vi er glade for å ha den historiske bedriften tilbake i klubben. Selskapet holder til i Tønsberg og jobber i det nordiske markedet.

Jeg er godt kjent med håndballen i Tønsberg, og det gjør meg ekstra nysgjerrig på det som skjer i klubben om dagen. Det er en giv og en glød i klubben som gjør at vi nå inngår en avtale. Vi har ikke tradisjon for slike avtaler, men ser verdien i det som skjer nå,

Ann Kristin Bergh, daglig leder, Optura Nordic AS

Opturas Seiko-historie starter tilbake i 1965 med import av Seiko vekkerur og senere med agentur på Seiko klokker i Norge (1972) og Sverige (1999). Seiko forhandles gjennom cirka 200 utvalgte butikker i Norge og tilsvarende i Sverige. Optura Nordic konsernet er en familiebedrift, som drives av søsknene Ann Kristin og Bjørn Bergh, og en av de få klokke distributører som er privateid.

En avtale med Tønsberg Nøtterøy går begge veier, og våre samarbeidspartnere ønsker gjerne noe tilbake fra klubben. Optura Nordic AS er intet unntak.

Jeg forventer synlighet. Det er viktig også for oss å bygge omdømme. Vi har allerede hatt Robert Hedin som foredragsholder for vårt salgsteam og det var veldig inspirerende og ekstra hyggelig for våre svenske ansatte.
At vi i Tønsberg kan ha profilerte personer som blant annet Robert er veldig bra og det må vi utnytte. Jeg håper også at det øvrige næringslivet ser verdien av slike ressurspersoner, sier daglig leder i Optura AS (det norske salgsselskapet) Bjørn Bergh

Han har fått med seg at elite håndball i dag sammenlignet med fem år tilbake er noe helt annet.

Jeg gleder meg til kamper med mye liv og røre. Vi tror også dette har en positiv effekt på de ansatte, og blir en «snakkis» etter kamper avslutter hun.

Vi i Tønsberg Nøtterøy er stolte av å ha fått til denne avtalen, og vi håper at du nå vet hvilket klokkemerke du skal kjøpe neste gang du ønsker deg noe flott på armen.

Gratulerer til begge parter