Nytt gulv i gave

Se hvor fint det er blitt sier styreleder Anne Yun Rygh, når hun ser utover det nye mobile gulvet i Nøtterøyhallen. Klubben fikk tidligere i år en gave fra Sparebankstiftelsen Nøtterøy Tønsberg til å investere i nytt mobilt gulv fra Gerfloor. Nøtterøyhallen var full av linjer fra andre idretter, og det ble vanskelig for TV sendingene, samtidig som vi gjør oss klar for krav til både hall og arrangement fra forbundet.

Vi er i ferd med å bygge en arena i flerbrukshallen vår sier styreleder Anne Yun Rygh og smiler. Hallen fremstår som helt ny, og både spillere, publikum og sponsorer er strålende fornøyd, sier hun, men legger også til at det er mye jobb. Vi må nok beregne ca 1,5 time ekstra i rigging før kampen, og en time etterpå, så hvis du har lyst til å bidra og hjelpe til er vi veldig happy, avslutter hun med en stort glis.

Sparebankstiftelsen Nøtterøy Tønsberg, er en av områdets største støttespiller til kultur og idrett, og har utdeling 2 ganger i året. I morgen, onsdag 10 november har de gaveutdeling på Støperiet kl 18:00, dette er et gratis arrangement med underholdning av bl.a. Rein Alexander, Lars Endrerud og Petter Anton Næss. Dette arrangementet er åpent for alle så ta gjerne turen og bli med på super kveld sammen med glade mennesker.

Les mer om arrangementet her

https://www.facebook.com/events/2716038775355166/?ref=newsfeed