Utrolig trist

Han har vært en av våre viktigste spillere så langt denne sesongen. Formen har vært stigende og markert seg godt gjennom sesongstarten. Nå er han ute på ubestemt tid.

Jørgen Vasvik, linjespilleren fra Tønsberg, er rammet av Rabdomyolyse. Foreløpig vet vi ikke omfanget, man kan bekrefte at han ligger på sykehus.

Rabdomyolyse er en muskelskade hvor behandlingstiden er uklar, og kan forekomme ved flere eksterne faktorer.

Veldig trist for Jørgen, men han er en fighter

Robert Hedin

Mest trist er dette for Jørgen selv, som spent venter på nye resultater.

Hovedtrener Robert Hedin, som var i Luxembourg med USA’s landslag mottok meldingen lørdag formiddag og syntes først om fremst dette var trist for formspilleren Jørgen. Vi er dessverre inne i en periode med flere skader. Mathias Haug er borte noen uker til med en ruptur skade i benet. Axel Morand har vært borte noen uker, men vi håper han er snart på plass igjen, og hva som blir status med Jørgen Vasvik vites ikke nå. Han er i gode hender å får den hjelpen han trenger.

Simon Falanius, linjespillerkollega til Jørgen, er skadefri men vi jobber fortsatt med å få han tilbake i toppform avslutter Hedin.

Kamper på kommer på rekke og rad nå; 17. november er det Haslum borte, 20. november Sandefjord hjemme og 28. november spiller vi mot Bergen borte. Et hardt kamp program.