Sterk seier av rekruttlaget

Starten på sesongen har ikke vært helt etter planen, men når vi i dag møtte Herkules, som lå på 2. plass i 2. divisjon, satt spillet slik det skulle.

Lagene lå likt etter 10 min, hvor stillingen var 4-4, men etter det var det ingen tvil hvor det skulle ende. 19-11 til pause, hvor 7 av målene kom fra linjen, Trym S Mikkelsen og års comeback av Michael Jonassen. Thomas Lie satt 4 og var hissig på grøten.

Når Kasper Haugen Furu setter 7 mål i andre omgang, så var det ikke noe tvil hvor seieren skulle ende.

Endelig, nå spilte vi slik vi skal og da er det ikke lett å slå oss

Are Ruud, trener

Målvaktene Øyvind Varpe og Marius Grette var stabile og sikre store deler av kampen, selv om forsvaret slapp seg litt ned etter hvert. Han kan vel ikke ansees som noen rekrutt, men det var godt å ha med Jon Egil Ek igjen.