Tønsberg Nøtterøy – Sandefjord Håndball Kampen om tilværelsen i dag kl 17:00

Noen kamper har mer betydning enn andre. Spenningsnivået er høyere. Det deles kun kun ut 2 poeng for seier, men noen kamper betyr en seier 4 poeng. Nabo oppgjør betyr alltid mer. I dag møter Tønsberg Nøtterøy, rivalen Sandefjord Håndball kl 17:00 i Nøtterøyhallen. En kamp som garantert kommer til å inneholde alt fra følelser til fysikk. Det blir ikke noe gråværs dag i hallen i dag.

Ingen rykker ned til jul, med tabellen lyver ikke

Robert Hedin, trener

Flere av spillerne har spilt på begge lag, og Sandefjord trener, Einar Veierød, er opprinnelig fra Nøtterøy og har sine ungdomsår i klubben. Vil comeback kongen Michael Jonassen gjøre det umulige i dag igjen, bli lagets beste etter kun 1 uke håndballtrening på 6 måneder? Vil tidligere Nøtterøymålvakt Johan Bergquist ødelegge for gamle klubben og stenge målet igjen for Sandefjord? Begge lag har skader/sykdom, og hva trekker de opp av ermet?

Denne dagen kommer til å inneholde alt. Ta turen til Nøtterøyhallen i dag, en dag med garantert god underholdning og mye følelser

Kjøp billetter på web her:

https://nifhandball.woow.no/#!/match/buy/427

Kjøp billetter på tlf / app her:

https://nifhandball.woow.no/goToAPP?bm=427